​Privat rengøring tilbydes til alle

Når hverdagen er travl, eller kræfter og tid hellere vil bruges på andet end rengøring, er det rart at kunne ringe efter Det Røde Lyn og få hjælp til privat rengøring.

Vi giver overskud til familien, til alt det sjove og energi til de ting, der er vigtigere for dig. Men først og fremmest leverer vi et sundt indeklima, så du og dine nærmeste kan opholde jer i alle rum med ren samvittighed.

Vi trives alle sammen bedre, når der er rent og ryddeligt. Grundig rengøring er blevet en vigtig faktor for helbredet og dermed livskvaliteten. Især efter at undersøgelser har vist, at støv, snavs og fugt kan give irritation i luftvejene, infektioner, hovedpine, allergi og koncentrationsbesvær.

Uanset om det er tiden eller overskuddet, der mangler til den vigtige privat rengøring, så klarer Det Røde Lyn ærterne. Vi er beliggende i Gislev nær Ringe, men vi tilbyder vores service med privat rengøring på hele Fyn.

Du kan trække rengøringen fra i Skat

Læs mere på dette link. http://www.3byggetilbud.dk/tips/haandvaerkerfradrag-infografik/

Bare kør ned af den nye side, til du kommer til Æbletræet. Serviceydelser i hjemmet eller fritidsboligen. (6.000 Kr. per person over 18 år)

Spar tid og penge med privat rengøring

Hjælp til privat rengøring koster naturligvis; til gengæld sparer du tid og dermed penge. Du får bedre tid til at handle fornuftigt, til at cykle i stedet for at tage bilen og til at erstatte det købte med det hjemmegjorte.

Samtidig er du sikker på, at rengøringen bliver udført korrekt, så der ikke opstår skader og unødig slitage på overfladerne. Vi giver også gerne gode råd om, hvordan du kan lette den daglige rengøring og gøre den mere økonomisk.

Kontakt os i dag om vores rengøring

Når du gerne vil have hjælp til privat rengøring, ringer du bare til os på telefon 51 90 16 05 eller skriv på vores email: eva@roedelyn.dk. Se også “Kontakt os“. Så aftaler vi et uforbindende møde hos dig, hvor vi gennemgår de ting, du har brug for at få gjort. Herefter modtager du et overskueligt tilbud på privat rengøring, der indeholder alle detaljerne. Enklere kan det ikke blive.