Referencer

“Vi har vundet i lotteriet:

Aldrig har vi haft så dygtig, omgængelig og hjælpsom en rengøringshjælp!

Eva er pålidelig og punktlig til fingerspidserne –
tilrettelægger og udfører sit arbejde selvstændigt og med fuldt overblik.
Og frem for alt: Altid med godt humør!”

Mvh. Anne-Mette


Hermed vores anbefaling

Vi har brugt Eva’s Røde Lyn igennem flere år, og været meget tilfredse. Dels er rengøringen sket efter en plan, som overholdes, dels er Eva i stand til selv at vurdere, hvad der trænger hvornår. Eva går til opgaverne – og der er ikke noget, der ikke kan løses – med stor faglig ekspertise, grundighed og et aldrig svigtende humør.

Vi kan på det varmeste anbefale Eva’s Røde Lyn.

Med venlig hilsen

Birgitte og Henrik Blixen

Hesselagergaard


Vi har i flere år (nok omkring 10 år) haft Eva til at gøre rent i vores hjem, mens jeg har passet mit arbejde uden for hjemmet. Min mand har også haft sin gang i hjemmet mens Eva gør rent. Vi ved, at Eva indpasser sin arbejdsrytme efter dette, og det finder de fint ud af. Vi ved og kan også se og dufte, at Evas arbejde bliver gjort rigtig godt, og hun er altid åben for, om noget skal gøres anderledes eller om der er noget, der skal gøres lidt ekstra ved. Når man bor i et kæmpestort hus, er det ikke altid særlig sjovt at skulle gøre rent. Derfor sætter vi stor pris på Evas arbejde, og vi ved at hun elsker det. Så selvom jeg nu er gået på efterløn, vil jeg hellere bruge min tid og energi på andre gøremål og vide, at Eva klarer min rengøring til UG.

Venlig hilsen

​Annette


​Vi anbefaler gerne Det Røde Lyn, Eva

Eva er en dygtig, effektiv og pålidelig hjælp. Hun har en god erfaring med de forskellige materialer, som boligen og interiøret er lavet af. Hun gør således omhyggeligt og skånsomt rent også under hensyntagen til miljøet. Eva yder os en uundværlig hjælp i en travl hverdag med at holde vores hjem rent. Vi sætter stor pris på hendes imødekommenhed og velvillighed til at tage sig af store såvel som små opgaver.

Mvh, Anne-Grethe


“Eva det røde lyn har gjort rent hos os i de sidste ca. 4 år.

Vi er meget tilfredse med personalet som kommer når de skal, og de er meget pertentlige og arbejdsomme.

De er hurtige som et lyn J så navnet er helt på sin plads.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger videre.

Hilsen

Otto og Karin Mortensen”


Glade kunder sort på hvidt

Mange af vores kunder vil gerne på skrift anbefale os til andre, og derfor har vi lagt et lille udpluk under både “Private kunder” og “Erhvervskunder”​